НАСТАНЯВАНЕ

Вила Беевски се намира в живописното село Гела, известно със свойте гайди и история датираща още от тракийско време. Тя е раположена в началото на селото в махала наречена Магарджица, заобиколена от тучни поляни и аромат на вековни борове. На нашите гости предлагаме настаняване в четири двойни стаи + хол. Нормалното запълване на вилата е за осем възрастни, но може да приемем и до десет, като двама спят на разтегем диван в хола. Вилата предлада два отделни санитарни възела на етаж, две тераси разкриващи прекрасни гледки към величественият Карлък, голяма всекидневна в Родопски стил с кухненски бокс.

Вилата предлага сателитна телевизия, DVD, климатик, пералня, напълно оборудвани две кухни, едната от които в барбекюто, с всичко необходимо за изкарването на една перфектена почивка. Централно парно отопление през зимата, а през лятото детски кът и закрит басейн.

Доброто ви прекарване тук е гарантирано.

Center

ОТКРИЙТЕ КРАСОТАТА НА ГЕЛА

Почуствайте магията на Родопите в едно от най-старите села, родно място на митичния певец Орфей и се докоснете до истинската страна на природата. Доброто ви прекарване тук е гарантирано.